Vrei să începi o afacere cu lavandă? Ești în locul potrivit!
Aici găsești butașii tăi „fabricați” de noi (descrierea procesului de producție o puteți găsi în suita de articole din blog referitoare la producerea butașilor de lavandă).

Prețurile sunt urmatoarele:

 1. 50 – 175 bucăți = 1,75 lei / bucată
 2. 200 – 1000 bucăți = 1,3 lei / bucată
 3. 1050 – 9950 bucăți = 1 leu / bucată
 4. Peste 10.000 buc. = 0,85 lei + transport gratuit 

Butașii pe care-i vindem sunt varietatile Lavandula Angustifolia Sevtopolis, un soi bulgăresc foarte potrivit zonei noastre climatice și cu o productivitate ridicată a uleiului esențial si Lavandula Angustifolia Blue Scent, o varietate de lavanda cu florile de culoare mov inchis, preferata mai ales pentru aplicatii decorative. Transportul îl oferim gratuit, prin curier rapid (Fancourier) pentru cantități mai mari de 10.000 de bucăți. Pentru cantități mai mici, costurile pornesc de la 25 de lei dacă nu sunt km externi și aveți sediu Fancourier în localitatea dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii și lămuriri, la 0721256229 vă răspunde cu plăcere Alin Vezure. Sunați!

Dacă vă place lavanda și vreți să aflați mai multe, de la plantare și până la valorificare, ar fi util să vă abonați la newsletter. Avem în pregătire un ebook bine documentat și cu imagini edificatoare despre cultura lavandei și toți abonații noștri îl vor primi pe email imediat ce va fi gata. Iar dacă aveți nelămuriri sau întrebări, vă puteți orienta citind blogul sau paginile corespunzatoare ale site-ului, dar puteți și întreba în secțiunea comentarii a articolelor publicate.

Pentru precomenzi vă rugăm să folosiți formularul din dreapta. Precomezile ferme sunt disponibile cu prioritate doar pe baza unui contract de furnizare si plata unui avans.

Formular de comanda

Livrările în această toamnă încep după data de 15  octombrie 2018. Vă vom suna din timp pentru a stabili împreună detaliile livrării.

19 Comentarii

 1. Rodica

  Ma intereseaza sa plantez butasi de lavanda pe o suprafata mai mica – 20 de ari. E recomandabil? Merita?

  Răspuns
 2. Andrei Bojoc

  Buna ziua!
  Sunt interesat sa infiintez o cultura de lavanda pe o suprafata de 4ha in jud. Alba. Puteti sa ma contactati sa-mi spuneti care sunt costurile incepand de la pregatire teren, rasadire, intretinere, valorificare pentru primii trei ani?
  Vreau sa infiintez cultura de lavanda in toamna aceasta .
  Multumesc!

  Răspuns
  • Alexandra Vezure

   Ţinând cont că pentru întrebarea dumneavoastră a fost necesar un raspuns mai detaliat, v-am trimis prin email un mesaj şi câteva întrebări pentru a vă putea face o ofertă cât mai potrivită. Vă dorim o zi cât mai frumoasă şi parfumată! 🙂

   Răspuns
 3. donciu gabi

  Buna seara,
  As vrea sa incep prin a planta o suprafata de 400 metri patrati. Cati butasi ar trebui si daca mai pot planta in toamna aceasta?
  Ma puteti ajuta si cu ceva sfaturi pentru plantare?
  Multumesc.

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna seara. Schema de plantare potrivita pentru dumneavoastra este de 1,2m intre randuri si 0,35m intre plante. Ar trebui sa stiu si dimensiunile lotului de pamant ca sa va fac o recomandare mai exacta dar aproximativ aveti nevoie de 400:1,2:0,35=950 butasi. Practic se poate planta oricand va lasa conditiile meteo in intervalul 20 octombrie – 15 aprilie. Important este ca planta sa fie in repaus vegetativ si solul sa nu fie prea inghetat sau prea umed sa poata fi lucrat. Se poate rezolva si cu sfaturile de plantare dar trebuie sa puneti intrebi mai punctuale.

   Răspuns
 4. Oprea Raluca

  Buna ziua as vrea sa încerc o cultura de lavanda pe o suprafața se doua mi m pătrați ca ma sfătuiți și sa fac plantația in primăvara

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna seara. Inca puteti planta si in toamna aceasta, vedeti raspunsul dat mai sus, dar puteti planta si in primavara.

   Răspuns
 5. Madalina

  Buna pentru o suprafață de 5000 mp cati de cati butasi as avea nevoie?

  Răspuns
  • Madalina

   Scz.de cati

   Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna ziua. Aveti doua cazuri, pentru cultivare manuala sau cu motocultorul puneti randurile la 1,2 m, iar in cazul utilizarii tractorului faceti randurile la 1,4m.
   Pentru primul caz aveti nevoie de 5000:1,2:0,35=11905 butasi.
   Pentru cel de-al doilea caz aveti nevoie de 5000:1,4:0,35=10205 butasi.

   Răspuns
 6. Ciobanu Valentin

  Buna ziua, vreau sa infintez o cultura bio de lavanda pe o suprafata de 2000mp in aceasta primavara. Imi puteti da mai multe detalii despre butasi, costuri..?

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna ziua. La o suprafata de 2000 mp (20 de ari) probabil nu va ganditi sa faceti lucrarile de intretinere a culturii cu tractorul ci veti folosi munca manuala sau motocultorul. In acest caz va recomand ca distanta dintre randuri sa fie de 1,2 m, iar cea dintre plante de 0,35 m. La cultivarea mecanizata distanta dintre randuri se mareste la 1,4 m. La cultivarea manuala veti avea nevoie de 2000/1,2/0,35=4761, la cultivareaq mecanizata aveti nevoie de 2000/1,4/0,35=4081. Sa va ganditi sa luati niste butasi in plus 50-100 bucati pentru completare acolo unde nu se vor prinde. Preturile butasilor difera de la an la an. La noi anul acesta pretul la aceasta cantitate este de 1 leu/buc. Anul trecut au fost mai ieftini si speram sa fie mai ieftini si la anul, depinde foarte mult si de conditiile meteo de peste sezon.
   Fiind o suprafata mica o puteti planta cu familia si ati avea costuri aproape de zero. Cautati prin blog articole in care am descris amanuntit cum se planteaza. Daca mai aveti si alte detalii de lamurit ma puteti suna oricand la numarul de telefon indicat pe site.

   Răspuns
 7. Stelica minca

  Bună ziua am o suprafață de un hectar si as dori sa îmi spuneți de cite plante de lavandă am nevoie .pentru început il lucrez manual

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna ziua. Va recomand ca la o suprafata de un hectar sa prevedeti ca veti lucra mecanizat la un moment dat. Astfel distanta optima intre randuri ar trebui sa fie minim 1,4 m, iar distanta intre plante as alege sa fie de 0,35m. La aceasta schema de plantare va rezulta un numar de 10000:1,4:0,35=20408 plante la hectar. Daca mariti distanta intre randuri pana la 1,6 m, atunci veti avea 10.000 : 1,6:0,35=17858 plante. Pentru alte scheme de plantare puteti folosi modelul aratat mai devreme.

   Răspuns
 8. Corina

  Buna ziua, m-ar interesa lavanda pt alei in curte, cam 55 metri liniari in total. Cati butasi ar trebui din soiul Lavandula Blue Scent, astfel incat sa rezulte un soi de gard viu, deci cu spatii f mici intre tufe? Multumesc!

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna seara. Ar trebui socotit cam 3 plante pe metru, deci v-ar trebui cam 170 de plante.

   Răspuns
 9. Iuliu-Iosif Theer

  Buna ziua ! Vreau sa plantez 100 butasi pe circa 40 mp in gradina. Scrieti ca se pot planta pina in 15 aprilie. E riscant sa le plantez dupa 15 aprilie, sa zicem pina in 20 ? Sau e mai bine sa o las pentru la toamna ? Daca e posibil acum, as dori sa comand 100 butasi din varietatea Lavandula Angustifolia Sevtopolis, in zilele urmatoare.

  Răspuns
  • Alin Mihai Vezure

   Buna ziua. Puteti face comanda pe site si va voi explica la telefon ce aveti de facut.

   Răspuns
 10. Danut

  Buna..pentru 1ha..cati butasi trebuie…daca le merge in zona suceava..mai exact vicov de jos …este clima mai rece..daca va ocupati si de plantare si cat costa pentru 1ha cu tot cu butasi..multumesc

  Răspuns

Lasă un răspuns