Reduceri!

Distilator în coloană directă de 470 litri – sistem complet

15.900,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Categorie:

Descriere

Sistemul de distilare în coloană directă este compus din vasul de distilare cu funcție dublă – generare abur și vas de distilare, conductă de transfer și condensator multitubular.

Vasul de distilare conține o sită ce separă zona de generare abur din partea de jos a vasului, de cea în care se depozitează plantele aromatice. Aburul generat urca natural în zona cu plante aromatice si extrage uleiul esențial. Datorită acestei dispuneri a generatorului de aburi nu exista riscul suprapresiunii si deci riscul de accidente este extrem de scazut. Clopotul ce închide vasul de distilare etanșeizează ansamblul prin canal cu apa.

Conducta ce face legătura între vasul de distilare si condensator este bine dimensionată pentru a nu ridica presiunea aburului din sistem. Termometrul cu care este dotată indică temperatura aburului la ieșirea din vasul de distilare.

Condesatorul este de tip multitubular ceea ce îl face mult mai eficient ca pe unul de tip spirală.

Toate componentele sunt confecționate din inox alimentar AISI 304.

Dimensiunile vasului de distilare:  diametrul 78 cm, înalțimea 100 cm.

Produsul nu se afla pe stoc. Dupa precomanda trebuie achitat 50% din pretul afisat, iar livrarea se face in 50-70 de zile de la plata avansului si semnarea contractului de furnizare.

 

Informații suplimentare

Greutate 110 kg
Dimensiuni 78 × 100 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.