Explorează acum oferta noastră de plante aclimatizate țării noastre!

Telefon: +40 721 256 229

contact@fabricademov.ro

CONTUL MEU

WISHLIST

COS

De ce am inceput acest blog?

Autor Alin Mihai Vezure

13 octombrie 2015

1-de-ce

Mi se pare o idee bună să documentezi tot ce experimentezi. In timp vei putea trage concluzii bune şi îi vei ajuta şi pe alţii să evite greşelile inerente oricărui experiment. Unii poate vor inţelege că acest experiment nu li se potriveşte, alţii că s-au născut pentru asta (glumesc ), alţii vor găsi diverse motive, subiective sau obiective, pentru a rămâne doar cititori.

Voi posta articole cu surse alternative de informare, din tară şi străinatate, cu proceduri şi metode de creştere şi dezvoltare a afacerii, ştiri din domeniu, informaţii tehnice, informaţii comerciale sau legislative, în general cam tot ce experimentez eu in grădina mea,  pe calculatorul meu, sau în convorbiri cu oameni din domeniu. Unele surse de informaţii se vor dovedi cu timpul ca fiind foarte de incredere, altele mai putin. Vom trage împreuna concluziile acestea şi experienţa noastră, a mea şi a cititorilor, îi va ajuta şi pe alţii să caştige timp, bani şi cunoştinţe valoroase.

În articolul următor voi vorbi despre importanţa acumulării de informaţii înante de orice demers ce implica timp şi bani.

Ați putea dori, de asemenea…

Movul și plantele ornamentale

Movul și plantele ornamentale

În urma cu mai bine de șase ani porneam o inițiativă foarte curajoasă pentru noi. Speram, dar nu anticipam să ne...

Fabrica de mov 2.0

Fabrica de mov 2.0

După aproape doi ani de la debutul blogului nostru despre lavandă, am ajuns la momentul alegerii unui nou...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *